Új jelszó kérése
Szűrés
Árkategória
Gyártó
Életkor
TOP termékek
Mulungu a Facebookon
Hírlevél
Termékajánló
Termék részletek


Circuit Maze

Circuit Maze
 • Circuit Maze
 • Circuit Maze
10 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 324 Ft
Gyártó:

 

A Circuit Maze kirakójátékkal elsőkézből ismerkedhetsz meg az elektromosság rejtelmeivel és sokmindent megtanulhatsz a valódi áramkörökről.


A dobozban található táblára elektromos áramköröket kell építeni a starttól a célmezőig. Ha sikerül olyan áramkört építened, hogy a végén kigyulladnak a feladatkártyán megadott jelzőfények már léphetsz is tovább a következő feladványra!


Kihívás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! ;-)

 

 • A Laser Maze Jr. szórakoztató formában szeretteti meg a gyerekekkel a fizikát, mindemellett fejleszti a térlátásukat és a gondolkodásmódjukat is. A játék alapverziója a felnőtteket, a Jr. verzió pedig a hat év feletti gyerekeket szórakoztatja.     Az egyszemélyes játék tartozékai a következők: egy alappálya, két rakéta, három meteorit, öt műholdas tükör, egy fénytörő tükör, a lézer, és az alappálya felállításához segítséget nyújtó küldetés lapok. A játékos küldetésének helyszíne egy bolygó sziklás felülete, ahonnan a lézer segítségével kell a rakétát vagy rakétákat visszaküldeni a Földre. Persze a küldetés nem ilyen egyszerű, hiszen a meteordarabkák szanaszét szóródtak a felszínen, és ezeken nem tud áthatolni a lézer – meg kell őket kerülni. A játék során a cél, hogy a lézersugár elérjen a rakétához, melyhez a tükröket kell használni, hiszen azok irányítják a nyalábot a megfelelő irányba.     A Laser Maze Jr. első lépéseként válasszátok ki a 40 mintából legszimpatikusabb alaplapot, melyek nehézsége a kezdőtől a profiig terjed. A lapot csúsztassátok az átlátszó pálya alá, így már látható is, hogy hova kell elhelyezni a rakétát – nehezebb helyzeteknél már lehet, hogy a sziklákat és a másik űrhajót is ki kell tenni. Miután minden a helyére került, a lap kilógó részén szerepel, hogy a megoldáshoz mennyi és milyen tükröt kell használni ahhoz, hogy a lézer eljusson céljához. A feladványkártya szerint lerakott részeket a játék során nem szabad elmozdítani, ám a többi eszközt (tükröket) arra és oda tehetjük, ahova csak akarjuk.     A Laser Maze Jr. egy valóságos agytorna, amely segít megtanítani a kicsiknek a fizika tudományának ezen ágát: a fény terjedésének irányát, megtörését vagy épp elnyelését. A Földön kívül környezet pedig mindezt csak izgalmasabbá és kalandosabbá teszi.


 • Termék mérete
  27,5 cm x 6,7 cm x 23,7 cm
  Árkategória
  E) 10.000 Ft fölött
  Gyártó
  ThinkFun
  Életkor
  8+
  Cikkszám
  4854
 • Circuit Maze

Webáruház készítés