Új jelszó kérése
Szűrés
Árkategória
Gyártó
Életkor
TOP termékek
Mulungu a Facebookon
Hírlevél
Termékajánló
Mulungu Blog
2017.04.07 16:37

Játékok babáknak

 

Mit vegyünk a legkisebbeknek?

 

Már ebben a korban is a legfontosabb a mozgásfejlődés. Az újszülöttek - jó esetben - a nap nagy részét alvással töltik, ezért játékok helyett sokkal nagyobb öröm a babának (és a mamámank is ;-) ) az Adamo hinta.

A "sokat alvó" csecsemőkből egy kettőre érdeklődő kis lények lesznek, akik eleinte hanyatt fekve nézegetik a körülöttük lévő dolgokat. Vannak gyerekek akik egész hosszasan képesek a kiságyuk fölé helyezett körforgókat "bűvölni". Ugyancsak jó móka lábbal rugdosni a babakocsiláncot.

Később mikor már képesek a kezükkel is manipulálni valamint hasra tudnak fordulni jöhetnek a különböző tapintású textil babajátékok - napocskás csörgő, matató labdacsörgőkarika - amik felkeltik az érdeklődésüket és jó szolgálatot tesznek a fogzás idején is.

Csörgő-zörgő játékokkal pl. a rumbatökkel, Kelj fel Jancsival irányíthatjuk a gyermek figyelmét, megnézhetjük, hogy a hang irányába fordítja-e fejecskéjét.

Kúszó-mászó csemetéket ösztönözhetjük csörgőladbával, kukucskáló labdával a helyváltoztatásra, hadd fedezze fel környezetét.

 

Webáruház készítés