Aquarell papír csomagban A/2

Aquarell papír csomagban A/2
Aquarell papír csomagban A/2
Aquarell papír csomagban A/2
Aquarell papír csomagban A/2
17 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 531 Ft

 

Az aquarell papír egészen más használatnak van kitéve, mint a hagyományos rajzlap. Nagyobb felszívóképességgel rendelkezik, így kiváló eszköz festéshez.

Szárazon és nedvesen egyaránt használható. 

Éld át az alkotás örömét! 

A csomag 100 db A/2-es, 150 g-os ívet tartalmaz. 

43 x 61,2 cm egy ív

Részletek
  • Ha szárazon használod, azt jelenti, hogy miközben festesz, az akvarell papírod száraz. Csak annyi víz kerül rá, amennyit a festett helyekre az ecseteddel felviszel. Ez az eljárás kontúrosabb képek festésére alkalmas. Csak ott lesz finoman elmosódott, ahol a festék felvitele előtt, vagy utána bőven használsz még vizet. Ettől a módszertől lesz a legkevésbé hullámos festés után a papírod.
  • Ha nedvesen használod, azt jelenti, hogy festés előtt, az egész lapot benedvesíted. Majd lecsorgatva róla a felesleges vizet, azonnal munkához kezdesz. Ilyen alaposan benedvesített papíron gyönyörű, egymásba folyó, sejtelmes, alig kontúrozott képeket tudsz készíteni, hiszen a felvitt pigment azonnal terjedni kezd a papíron. Kiválóan alkalmas álomszerűen lágy képek alkotására. Mikor megszárad, könnyen hullámos lehet. Ha kész a mű, érdemes egy-két éjszakára 8-10 kg súlyt rátenni, amitől szépen kiegyenesedik.
  • Ha benedvesítés után szárítva használod, azt jelenti, hogy az egész lapot alaposan bevizezed, és gyors csöpögtetés után ragasztod fel a rajztábládra. Ott várod meg, míg teljesen megszárad, és csak ezután kezdesz a festéshez. Az így felfeszített papír tükörsima marad akkor is, ha jócskán és többször bevizezed festés közben. Rugalmasan visszasimul száradás után az eredeti állapotára.
Adatok
Anyaga
papír
Fejlesztett terület
finommotorika, kreativitás
Árkategória
E) 10.000 Ft fölött
Gyártó
Mercurius
Életkor
3 éves kortól
Cikkszám
5789
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!