Szűrés
Árkategória
Gyártó
Életkor
TOP termékek
Mulungu a Facebookon
Hírlevél
Termékajánló
Termék részletek


Földgömb 2 az 1-ben - Éjjel - Nappal

Földgömb 2 az 1-ben - Éjjel - Nappal
 • Földgömb 2 az 1-ben - Éjjel - Nappal
 • Földgömb 2 az 1-ben - Éjjel - Nappal
 • Földgömb 2 az 1-ben - Éjjel - Nappal
16 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 480 Ft

 

Ha azt gondoltad, hogy a térképek világában már semmi sem tud meglepni, akkor most figyelj! Ez a fantasztikus Földgömb nappal hagyományos földgömként funkcionál, este pedig a fényárban úszó városokat mutatja, pont úgy ahogy azt az űrből látnád. Nappal elegáns megjelenésével, éjjel pedig a felragyogó látképpel válik szobád díszévé, így belépő vendégeid is részesedhetnek a meglepetés örömében!

 

Nappali fényben a 22,8 cm átmérőjű gömb az országhatárokat, óceánokat, szélességi-és hosszúsági köröket, valamint ország-és városneveket mutatja. Éjjel azonban világító köntösbe bújik, megelevenítve ezáltal a városi fények éjszakai kavalkádját, ahogyan azt az űrből lehet látni. Ezt a varázslatos képet a Földgömb színváltó LED-jei teszik lehetővé, finom átmenettel váltakozva a vörös, zöld, fehér és kék színek között.

Kényeztetés a szemnek és az elmének

Egy korszerű fényérzékelő szenzor automatikusan bekapcsolja a LED világítást, ha a gömb környezetében sötét lesz. Van azonban felülíró kapcsolója is, amivel kiiktatható az éjszakai mód, így takarékoskodhatunk az elemek élettartamával. A látványról 1: 55 900 000 arányú kicsinyítés gondoskodik, azaz ami a gömbön 1 cm, az a valóságban 559 km. Az állvány nem csak erős, de ezüstös designja tovább fokozza a gömb szoba-dekoráció jellegét. A 2 az 1-ben Földgömb kiváló eszköz a geográfusok és csillagászok ismereteinek bővítésére, de bármilyen szoba, vagy tanterem dísze is lehet.

 

A Földgömb angol nyelvű!

 

Működtethető hálózati adapterrel is. A csomag nem tartalmazza az adaptert, de rendelkezik hozzá foglalattal.

4 C típusú elemmel működik melyeket a csomag nem tartalmaz!

Átmérő: 22,8 cm

 

 

 • Átmérő
  22,8 cm
  Árkategória
  E) 10.000 Ft fölött
  Gyártó
  Brainstorm Toys
  Életkor
  8+
  Cikkszám
  5413
Webáruház készítés