Hol lakunk? társasjáték

Raktáron
Raktárkészlet:
4 db
Hol lakunk? társasjáték
Hol lakunk? társasjáték
Hol lakunk? társasjáték
Hol lakunk? társasjáték
Hol lakunk? társasjáték
Hol lakunk? társasjáték
Hol lakunk? társasjáték
Hol lakunk? társasjáték
Hol lakunk? társasjáték
Hol lakunk? társasjáték
Hol lakunk? társasjáték
Hol lakunk? társasjáték
4 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft

 

E játék különlegessége, hogy már 2 (KETTŐ!) éves kortól játszható játékmódot is tartalmaz. Azaz valóban a gyermekünk első társasjátéka lehet.

A társas összesen 4 különböző szabály szerinti játékmódban játszható (3 év alattiaknak, 3-5 éveseknek és két játékmód is van a 4-6 éves korosztálynak).

 

Részletek

A játék lényege

A játékmódok között találunk bingó, memória és mesélős játékmódokat is, melyek főszereplői a körülöttünk élő állatok. A gyerekek megismerik a réten, tóparton, erdőben előforduló élőlényeket, méghozzá szórakoztató, vidám játék közben. Szülői felügyelet mellett akár kétéves kortól lehet játszani, de a nagyobb gyerekek számára nyugodtan ajánljuk a bonyolultabb szabályok szerint történő játékot.

Az aranyos állatrajzok és a könnyen megtanulható szabályok miatt hamar a gyerekek kedvencévé válhat ez a játék, ráadásul a dobozt könnyen magunkkal vihetjük családi összejövetelekre, nyaralásra vagy a nagyszülőkhöz a hétvégére.

Érdekesség: a játéktér mezői egymás mellé helyezve egy panorámaképet adnak ki.

Milyen készségeket fejleszt? 

Ráirányítja a gyerekek figyelmét a környezetükben élő állatokra, ezáltal szorosabb kapcsolatba kerülnek a természettel és a mesékből ismerős állatszereplőkkel is. Közben megtanulják felismerni az azonos formájú, színű dolgokat, összehasonlítani a képeket, illetve fejlődik szókincsük, kifejezőkészségük és vizuális memóriájuk is.

Ettől különleges ez a társas:

  • Ezt a társast 4 különböző játékmódban lehet játszani. Különlegessége, hogy játszható a játék kedvéért, nem feltétlenül szükséges valakinek megnyernie a játékot.
  • játék szabályai elég egyszerűek ahhoz, hogy a kisebb gyerekek is gyorsan megértsék és megtanulják.
  • Bár a játék szabályai egyszerűek, de a játék mégis elég érdekes ahhoz, hogy a nagyobb gyerekeknek, sőt a felnőtteknek is élvezetes legyen.
  • játékidő a játék módjai szerint változó, de kb. 15 perc. Negyed óra játékra a legtöbb kisgyerekek figyelme leköthető.
  • A játék megjelenése, képi világa ideális a gyerekek számára.

Az Évszakok társasjátékot egy matematikus és egy gyerekpszichológus közösen tervezte.

Ajánlott életkor: 2 éves kortól (ekkor még szülői felügyelet mellett), de bármely óvodás korú gyerkőc talál benne számára élvezetes játékmódot!

Játékosok száma: 2-5 játékos

Játékidő: 15 perc

Letölthető játékszabály

Adatok
Anyaga
karton
Doboz tartalma
5 játéktér: falusi udvar, mező, folyópart, erdei tisztás és árnyas erdő. Minden játéktéren 6 ott élő állat képe látható; 30 korong a játékban szereplő állatok képeivel. Az egyes játékterekhez tartozó állatokat azonos színnel jelöltük; Játékszabály.
Fejlesztett terület
kommunikáció, szókincs, fantázia, memória
Árkategória
C) 3.000-5.000 Ft között
Gyártó
Simplerules
Életkor
2 éves kortól
Cikkszám
5576
Tömeg
550 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!