Pókháló

Pókháló
Pókháló
Pókháló
Pókháló
Pókháló
Pókháló
Pókháló
Pókháló
Pókháló
Pókháló
Pókháló
Pókháló

 

A Kard és Korona Kft. egyik nagyon eltalált játéka (legalábbis szerintünk :-)) a Pókháló társasjáték, ami remek választás az egész család számára, már az óvodás gyermekeknek is, akik még most ismerkednek a társajátékok világával. Tipikus "dobj és lépj" alapú versenyjáték. A cél minél előbb kikecmeregni a kis legyekkel a pókhálóból. Légy Te a legelső! ;-)

 

Játékosok száma: 2-6

 

Kétoldalas játéktáblával, egy egyszerűbb és egy kicsit fordulatosabb, ezáltal összetetteb játékkal, hogy a kicsiknek és a nagyoknak is egyaránt élvezetes legyen!

 

Ismerd meg jobban a játékot a Mulungu Blogon keresztül!

 

Részletek

 

A játékszabályok nagyon egyszerűek. A kis grafikai elemek annyira egyértelműek, hogy a legkisebbek számára is érthető legyen. A spirál alakú pálya közepéből kiindulva kell elérni a célba úgy, hogy dobsz a kockával és azalapján haladsz előre. De vigyázz! Ha egyest, azaz pókot dobsz, akkor a pók, ami addig a pálya széléről figyelt mozdulatlanul, megindul a legyecske felé egy zónányit. Amelyik légy az adott zónában áll, az visszakényszerül egy zónával a pókháló közepe felé. Ha két legyecske lép ugyanarra a mezőre, akkor is megindul a pók, de ezúttal az azonos mezőn álló legyek irányába.

 

Két csavar nehezíti illetve segíti a játékot. Néhány mezőre lépve hátrébb vagy előrlébb kerülhetsz a pókhálón, de ki is maradhatsz egy körből vagy védelmet élvezhetsz a pók elől.

 

A készletben egy kétoldalú táblát találsz, aminek az egyik oldalán az alapváltozatot (Legyező), a másik oldalán a haladó játékot (Cselszövő) próbálhatjátok ki. A különbség a két pálya hosszában és a szerencsekártyák használatában rejlik. Ahogy a társasjátékok többségében, itt sem jelent feltétlen jót a szerencsekártya. Minden szerencsekártya egy interakcióra hivatott, ami feldobja kicsit a játékot.

 

Adatok
Árkategória
D) 5.000-10.000 Ft között
Gyártó
Kard és Korona Kft.
Életkor
4 éves kortól
Cikkszám
4948
Tömeg
710 g/db
Hasonló termékek
Vélemények

Átlagos értékelés:

5 (1 vélemény)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Még nem írt véleményt a termékről?

Timi
Timi
2019.05.22
 - 10:46
A gyerekek le sem szakadtk a játékról, nagyon szeretik.