Memóriajáték - gyümölcsös

Memóriajáték - gyümölcsös
1 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft

A játék kiválóan alkalmas tárgyak, formák és képek felismerésére, a koncentráció és a logikus gondolkodás fejlesztésére.

Részletek

A játék menete:
Ezt a könnyen elsajátítható játékot tetszőleges számú játékos játszhatja. Kiváló próbája a memóriának és a megfigyelésnek. A lapokat képpel lefelé szétterítjük az asztalon. Az első játékos felfordít két lapot. Ha a két lapon azonos kép van, felveszi azokat és felfordíthat még két lapot. Ezt addig folytatja, amíg össze nem illő képekre bukkan. Ha a két lapon szereplő kép nem azonos, vissza kell tennie lefordítva az eredeti helyükre. Ezután a második játékos fordít még két lapot. Ha az első lap illik egy már korában felfordított laphoz, a játékosnak vissza kell emlékeznie, hol volt az a lap. Ha ez sikerül, felveszi a párt, majd addig folytatja a lapok felfordítását, amíg összeillő párokat talál. Az a győztes, aki a játék végére a legtöbb lapot gyűjtötte!

Memória játékok fejlesztik a rövid és hosszú távú memóriát, megfigyelőképességét. Segít a siker és kudarctűrő képesség fejlesztésében.
Érdemes először csak néhány "párral" elkezdeni a játékot, hogy az apróságoknak is több sikerélményük legyen...

Adatok
Anyaga
fa
Termék mérete
19 cm x 10 cm x 4 cm
Doboz tartalma
32 db (16 pár) képes fanégyzet
Árkategória
B) 1.000-3.000 Ft között
Gyártó
Magyar termék
Életkor
4 éves kortól
Cikkszám
4385
Hasonló termékek
Raktáron
: 1 db
1 990 Ft
Raktáron
: 7 db
2 990 Ft
-3%
Raktáron
: 1 db
8 590 Ft
8 290 Ft
Raktáron
: 1 db
1 990 Ft
-5%
Raktáron
: 7 db
5 890 Ft
5 590 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!