Új jelszó kérése
Szűrés
Árkategória
Gyártó
Életkor
Mulungu a Facebookon
Hírlevél
Termékajánló
Termék részletek


Zingo társasjáték

Zingo társasjáték
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 210 Ft
Gyártó:

 

A Zingo egy gyors, szórakoztató társasjáték. Nagyszerű időtöltés azoknak, akik még nem tudnak olvasni, és azoknak is, akik már tudnak, mert a játékhoz a képek és a leírt szavak egyaránt használhatóak.Kiválóan fejleszti a koncentrációt, a gyorsaságot, a memóriát - és mindezt vidám Zingo-hangulatban : )

 

 • A Játék célja

  A játékosok megpróbálják elsőként befedni Zingo táblájukat az odaillő lapocskákkal.  A játék

  Az Osztó minden alkalommal elcsúsztatja az adagolót előre majd vissza, hogy két Zingo lapocska láthatóvá váljon.

  Ha egy játékos ugyanolyan képet lát a Zingo lapocskán, mint amilyen Zingo tábláján van, hangosan kimondja a nevét, elveszi a lapocskát, és a Zingo tábláján a megfelelő képre helyezi. A fel nem használt lapocskákat az Osztó félrerakja.

  Ha kettő vagy több játékos szeretné ugyanazt a lapocskát megszerezni, azé lesz, aki a leghamarabb kimondja a nevét. Az Osztó dönti el, hogy ki mondta először. Ha az Osztó úgy dönt, hogy döntetlen, a lapocskát visszarakja a Zingo Adagolóba.

  Az Osztó a biró! Ha egy játékos kimondja egy lapocskán szereplő ábra nevét, anélkül, hogy szüksége volna rá, az Osztónak figyelmeztetnie kell. Három ilyen figyelmeztetés után 1 db Zingo lapocskát le kell vennie a táblájáról. További három figyelmeztetés után még 1-et, és így tovább. A figyelmeztetett játékos döntheti el, hogy melyik lapocskát veszi le.

  A győztes az lesz, aki eléri a “Blackout”-ot, vagyis az összes képet a Zingo tábláján Zingo lapocskák borítanak, és hangosan kimondja, hogy ZINGO, ezzel megnyerve a játékot. A következő játékban a győztes lesz az Osztó  Különböző nehézségi fokozatok

  A Zingo tábláknak két oldaluk van, ezért különböző nehézségű játékokra is módot ad.

  A zöld szélű táblákon szereplő ábrák, kevesebbszer ismétlődnek a többi táblán. A legtöbb esetben a játékosoknak nem kell versenyezni a lapocskákért. Ezen a szinten van ugyan verseny a játékosok között, de nem túl erős, így ezt inkább a fiatalabb játékosoknak ajánljuk.

  A piros szélű táblákon több ábra azonos a többi táblán szereplőkkel. Ezen a szinten tehát nagy a verseny a játékosok között, ez teszi még izgalamasabbá a játékot. Ezt a verziót idősebb vagy gyakorlott játékosoknak ajánljuk.  Játékváltozatok

  Mini-Zingo: Az győz, akinek 3 lapocskája lesz egy sorban vizszintesen, függőlegesen vagy keresztben, vagy négyszögben.

  Zany Zingo: Válasszanak a játékosok egy formát, amely szerint el kell helyezni a Zingo lapocskákat a Zingo táblán. Lehet akár négyzet, kereszt, négy sarok, stb alakzatban. Akinek először kijön a minta, az nyer.

  Több táblás Zingo: Ebben az esetben a játékosok kettő vagy több Zingo táblát is használnak egyszerre egy játék során. A győztes az lesz, aki elsőként kitölt legalább egy kártyáját.

    

 • Termék mérete
  26 cm x 21 cm x 9 cm
  Doboz tartalma
  1 db Zingo adagoló, 72 db műanyag képes lapocska, játékszabály, 8 db kétoldalas Zingo tábla
  Fejlesztett terület
  figyelem, reflex, képfelismerés, szociális kapcsolatok, memória, koncentráció
  Árkategória
  D) 5.000-10.000 Ft között
  Gyártó
  ThinkFun
  Életkor
  4+
  Cikkszám
  3145
Webáruház készítés