Bilibo

Raktáron
Raktárkészlet:
citrom:  1 db
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Bilibo
Kérjük válasszon színt!
9 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft

Az egyik legkreatívabb és legsokoldalúbb készségfejlesztő eszköz!

Ami igazán fontos, hogy a gyerekek számára is élvezetes, tartalmas és hasznos.

A Bilibo-nak nincsen konkrétan meghatározott funkciója, igazi nyílt végű játék. Gondolkodásra, kreativitásra és a képzelőerő használatára ösztönzi a gyermekeket.

Legtöbbször az egyensúlyfejlesztő funkciója kerül előtérbe, hiszen a kicsik szeretnek benne billegni, pörögni. Formájának köszönhetően folyamatos instabilitást, és így állandó kihívást nyújt a használójának, így fejlesztve a kisgyermek mozgáskoordinációját!

Sokoldalúsága jóvoltából bevonható a szerepjátékokba is, koruktól és érdeklődésüktől függően a gyerekek különböző módokon használhatják pl. homokozóban, fürdőkádban, medencében, akár alagútnak a vonatpályához, de még szánkónak is :)

 

Részletek

A Bilibo előnyei:

 • Fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációs képességéket
 • Fejleszti a kreativitást
 • Fejleszti a képzelőerőt
 • Fejleszti az izomzatot, illetve az ízületeket
 • Fejleszti a talp izomzatát
 • Kész megoldás helyett gondolkodásra ösztönzi a gyermeket
 • A motoros készségek fejlesztésével pozitívan hat az   idegrendszer és az agyi működés fejlődésére
 • Lekerekített, tiszta forma
 • Könnyen tisztítható
 • Strapabíró (90kg teherbírás)
 • Biztonságos és időtálló
 • Szinte végtelen a játéklehetőségek száma (sisak, alagút, bölcső, hinta, dob, tároló, szánkó)
 • “Időtlen”: a kor előrehaladtával folyamatosan újabb funkciókat fedez fel a gyermek

Ha szeretnél szakértői véleményeket olvasni készségfejlesztő játékainkról vagy fejlesztő játék - öteleteket kapni klikk ide!

A Bilibo egy készségfejlesztő gyerekjáték, mely a motoros készség, a kreativitás, a koordinációs készség, az érzékelés, a mozgás és az egyensúly fejlesztését segíti, akár már egy éves kortól. A fejlesztő játék kombinálható a készségfejlesztő termékcsalád többi játékaival, így sokoldalú készségfejlesztő hatás érvényesül. Nincs specifikus funkciója, használatának csak a kreativitás szab határt! Vízálló, vízen lebegő, ütésálló játék így tökéletesen használható a homokozóban, a medencében, a hóban, vagy a szobában. Mivel nincs konkrét funkciója, ezért kreativitásra, új játékok kitalálására ösztönzi a gyerekeket. A gyerekek koruktól, érdeklődésüktől függően különböző módon használhatják és értelmezhetik a Bilibo készségfejlesztő játékot. A puha, gömbölyű formák és az élénk színek stimulálják az érzékeket és a gyermekek vele született kíváncsiságát.

Használható nagy méretű, háromdimenziós puzzle-ként: két Bilibo játékot összerakva gömböt kapunk, ami egy barátságos, szélesen mosolygó arcra emlékeztet. A gyerekek játékosan kreativitás, értékelés, kéz-szem koordinációs készség fejlesztésben vesznek részt. Amikor nagyobbak lesznek, a gyermekek a Bilibo készségfejlesztő játék használatának újabb fejlesztő játék - módjait fedezik fel. A Biliboban való ringatózás, hintázás jó szórakozás, ugyanakkor segíti a mozgáskoordináció, illetve az egyensúlyérzék fejlődését. A szerepjátékok, a "papás-mamás" játékok nagyon fontosak a gyermekek szociális fejlődésében és a kreativitás fejlesztésében. A Bilibo készségfejlesztő játék ezen a téren is kiváló segédeszköz: könnyen bölcső, teknőspáncél, dob, fazék, hajó vagy a játékállatok menedéke, barlang lehet belőle.
…a gyermekek kreativitása nem ismer határokat!

A Bilibo sikerére és népszerűségére nincs is jobb bizonyíték, mint hogy megjelenése óta sorra zsebeli be a rangosabbnál rangosabb elismeréseket és díjjakat. Németországban elnyerte a rangos Spiel Gut díjat, Ausztráliában, Japánban, Egyesült Királyságban és az USA-ban pedig megválasztották az ÉV JÁTÉKÁNAK.

Adatok
Anyaga
műanyag
Termék mérete
39 cm x 39 cm x 22 cm
Fejlesztett terület
egyensúly, nagymozgások, kreativitás
Árkategória
D) 5.000-10.000 Ft között
Gyártó
Moluk
Életkor
1 éves kortól
Cikkszám
1749
Tömeg
800 g/db
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Sebők Ildikó
Sebők Ildikó
2019.01.22
 - 11:38
Már színeiben is mozgásra csábít. Biztonságosan és nagyon változatosan használható eszköz.
G-R Kata
G-R Kata
2018.01.14
 - 17:48
Karácsonyra kapta 3 éves lányunk. Az egyik legfantasztikusabb találmány a világon. Felváltva pörögtünk a nappali közepén, de volt már alagút, sima ülőke, egyensúlyozó színpad... 8 hónapos Tesó is imádja. Ja és olyan csodás színe van.... :) Ajánlom gyereknek, felnőttnek egyaránt! :)