Új jelszó kérése
Szűrés
Árkategória
Gyártó
Életkor
Mulungu a Facebookon
Hírlevél
Termékajánló
Termék részletek


Találd meg az utat az erdőben! GK 56944

Raktárkészlet: 1 darab
Találd meg az utat az erdőben! GK 56944
 • Találd meg az utat az erdőben! GK 56944
 • Találd meg az utat az erdőben! GK 56944
 • Találd meg az utat az erdőben! GK 56944
4 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Gyártó:

Remek fejlesztőjáték, korábban nálunk "Az Év játéka 2015"

Tizenkét állat lakik az erdõben, akik nagyon ritkán találkoznak egymással, mert az erdei ösvények járhatatlanok. Segí­ts az állatoknak, hogy gyakrabban meglátogathassák egymást és épí­ts ki erdei ösvényeket, ami összeköti õket.

Válassz egy képkártyát, ami megmutatja, hogy melyik állatok között kell utat kialakítanod! Ezután helyezd fel / forgasd úgy az útkártyákat, hogy elérj egyik állattól a másikig!

Fejleszti a térlátást, gondolkodást, megtanítja, hogy hogyan figyeljen a játékos a többirányú összefüggésekre!


A doboz tartalma: 1db fa keret (21 x 21 cm), 9db útvonal mozaik, 20db fa mintakártya, játékleí­rás.

 

 •  

  Tizenkettő különböző állat él a nagyerdőben, akik nagyon ritkán látják egymást, mert az út nem mindig teszi lehetővé, hogy eljussanak egymáshoz. Segítsetek az állatoknak, hogy gyakrabban találkozhassanak, ennek megfelelően alakítsátok ki az erdő útjait!  Mulungu által javasolt szabályok:

   

  Játék 1 játékos részére (ajánlott 4 éves kortól):

  Az útkártyákat tegyük le az asztalra, úgy hogy lássuk az utakat. Ezután a játékos húzzon egy feladatkártyát, majd rakja le az útkártyákat egyesével a fakeretbe úgy, hogy a feladatkártyán lévő mindkét feladat egyszerre teljesüljön (tehát a kártyán szereplő mindkét állatpár megtalálja egymást).  Játék 2 játékos részére (ajánlott 5 éves kortól):

   

  A feladatkártyákat fejjel lefelé, az útkártyákat pedig úgy tegyük le, hogy látszódjon a kártyákon lévő ábra. A kezdő játékos (a fiatalabb) felfordít egyet a feladatkártyák közül. A felső útvonal lesz a kezdő játékosé, az alsó értelemszerűen a másiké. Ezután a kezdő játékos választ egyet az útkártyák közül és belehelyezi a fakeretbe úgy, hogy a saját feladatkártyáján szereplő állatok között utat tudjon a későbbiekben kialakítani. Ekkor a másik játékos következik és teszi ugyanezt a saját feladatkártyája szerint. A játék addig tart, míg valamelyik játékos ki nem alakítja az utat a feladatkártyáján szereplő két állat között.

   

  Amennyiben az útkártyák mindegyike elfogy (a fakeretbe kerül) és egyik játékos sem teljesítette a feladatát, a játékosoknak lehetősége van egy, a keretben levő útkártyát a tetszőleges irányba elfordítani.

  A döntetlen elkerülése miatt, javasoljuk annak kizárását, hogy az adott kártyát kétszer egymás után fordítani lehessen.

   

  Tipp: érdemes figyelni a másik játékos feladatát is és úgy letenni az útkártyákat, hogy ne könnyítsük meg az ellenfelünk feladatát.  Játék haladóknak:

  Haladók kezdhetik a játékot lefordított útkártyákkal is, megnövelve ezzel a játék nehézségét, hiszen mindig a látatlanban húzott kártyával kell valamit kezdenie a játékosnak.  Jó játékot kívánunk!

 • Anyaga
  fa
  Termék mérete
  21 cm x 21 cm
  Árkategória
  C) 3.000-5.000 Ft között
  Gyártó
  Goki
  Életkor
  4+
  Raktárkészlet
  1 darab
  Cikkszám
  2479
  Tömeg
  540 g/darab
Webáruház készítés