Rólunk

Kedves Látogató!

A Mulungu játékbolt több mint 20 éves múlttal rendelkezik. Számunkra (Zsófi és Dani) 2014-ben adódott a lehetőség, hogy a webáruháznak boldog tulajdonosai lehessünk.

Azóta sokminden változott. Talán a legfontosabb, hogy a győri játékbolt a Széchenyi térről a virtuális térbe költözött. Ugyanakkor továbbra is van lehetőség személyes átvételre (Győr-Szabadhegyen). Átalakítottuk a kedvezményrendszert (nincs szükség a korábbi kártyák keresgélésére, bemutatására). Megjelentünk az Instagramon is és elkezdtünk blogolni, hogy egyes termékeket még jobban be tudjunk mutatni, hiszen nem mindig könnyű a netes vásárlás.

Természetesen van olyan is, ami viszont változatlan. Mi is az ellenőrzött minőségű, igényes játékokat igyekszünk válogatni, elsősorban természetes anyagokból: fából, gyapjúból, pamutból. Persze van néhány kivétel, ami valószínű a kreativitásának vagy a töretlen népszerűségének köszönhetően szerepel a kínálatban. Nagy öröm számunkra, hogy egyre több magyar készítő kézzel készült termékét kínálhatjuk.

Waldorf-szülőkként szeretnénk népszerűsíteni az intézményekben (ovi, suli) használt eszközöket, játékokat (beleértve a zsonglőr termékeket is).

Továbbá nagy hangsúlyt kapnak a mozgásfejlesztő eszközök, valamint a művészeti kellékek, kreatív készletek.

Webáruházunkat nem csak magánszemélyeknek, hanem intézményeknek, játszóházaknak valamint szállodáknak is ajánljuk.

Győrben több száz termékünk van raktáron, amihez akár aznap hozzájuthattok (előzetes rendelés, majd telefonos egyeztetést követően).

Bízunk benne, hogy minden ide látogató talál kedvére valót!