Rólunk

Kedves Látógató!

 

A Mulungu játékbolt több mint 20 éves múlttal rendelkezik. Számunkra 2014-ben adódott a lehetőség, hogy - mint webáruháznak - boldog tulajdonosai lehessünk.

 

Családi válallkozásunkból, jómagam - akivel telefonon / e-mailen általában kommunikáltok - Zsófi vagyok, eredeti győri ;-) A mindig mindenre megoldást találó jobb kezem pedig Dani, a zalai fiú, akivel a Győri Játékfutáros megrendelőink a kiszállítások 90%-ban személyesen is találkozhatnak ;-)

Természetesen vannak boldog terméktesztelőink is, akik nem mások mint gyermekeink: Luca és Bence.

 

Kínálatunkban ellenőrzött minőségű, igényes játékokat igyekszünk válogatni, elsősorban természetes anyagokból: fából, gyapjúból, pamutból. Persze van néhány kivétel, ami valószínű a kreativitásának vagy a töretlen népszerűségének köszönhetően szerepel a kínálatban. A TV-s sztárokat, a "fröcsöntött", pár nap után a kukába dobható darabokat nálunk ne keresd. Arra törekszünk, hogy minél szélesebb legyen a felhozatal, hogy egy helyről be tudjátok szerezni a játékokat az eltérő életkorú illetve érdeklődési körű gyermekeiteknek ;-)

 

A fa játékok mellett nagy hangsúlyt kapnak a mozgásfejlesztő eszközök, waldorf termékek, zsonglőr játékok valamint a kreatív készletek.

 

Webáruházunkat nem csak magánszemélyeknek, hanem intézményeknek, játszóházaknak valamint szállodáknak is ajánljuk.

 

Különböző rendezvényeken is találkozhattok velünk, ahol játszóházat tartunk vagy árusítunk.

A győri játékboltban, a Széchenyi téren már nem minket találtok (játék helyett fonalat kaptok most ott). Viszont Győrben több száz termékünk van raktáron, amihez akár aznap hozzájuthattok.

 

Bízunk benne minden ide látogató talál kedvére valót!