Rólunk

Kedves Látogató!

A Mulungu játékbolt több mint 20 éves múlttal rendelkezik. Számunkra 2014-ben adódott a lehetőség, hogy - mint webáruháznak - boldog tulajdonosai lehessünk.

Családi válallkozásunkból, jómagam - akivel telefonon / e-mailen általában kommunikáltok - Zsófi vagyok, eredeti győri ;-) A mindig mindenre megoldást találó jobb kezem pedig Dani, a zalai fiú, akivel a Győri Játékfutáros megrendelőink a kiszállítások 90%-ban személyesen is találkozhatnak ;-)

Természetesen vannak boldog terméktesztelőink is, akik nem mások mint gyermekeink: Luca és Bence.

Kínálatunkban ellenőrzött minőségű, igényes játékokat igyekszünk válogatni, elsősorban természetes anyagokból: fából, gyapjúból, pamutból. Persze van néhány kivétel, ami valószínű a kreativitásának vagy a töretlen népszerűségének köszönhetően szerepel a kínálatban. A TV-s sztárokat, a "fröcsöntött", pár nap után a kukába dobható darabokat nálunk ne keresd. Arra törekszünk, hogy minél szélesebb legyen a felhozatal, hogy egy helyről be tudjátok szerezni a játékokat az eltérő életkorú illetve érdeklődési körű gyermekeiteknek ;-)

A fa játékok mellett nagy hangsúlyt kapnak a mozgásfejlesztő eszközök, waldorf termékek, zsonglőr játékok valamint a kreatív készletek.

Webáruházunkat nem csak magánszemélyeknek, hanem intézményeknek, játszóházaknak valamint szállodáknak is ajánljuk.

Különböző rendezvényeken is találkozhattok velünk, ahol játszóházat tartunk vagy árusítunk.

A győri játékboltban, a Széchenyi téren már nem minket találtok. Viszont Győrben több száz termékünk van raktáron, amihez akár aznap hozzájuthattok (előzetes telefonos egyeztetést követően).

Bízunk benne minden ide látogató talál kedvére valót!