Rólunk

Kedves Látogató!

A Mulungu játékbolt több mint 20 éves múlttal rendelkezik. Számomra 2014-ben adódott a lehetőség, hogy webáruházként tovább működtethessem.

Azóta sokminden változott. Talán a legfontosabb, hogy a győri játékbolt a Széchenyi térről a virtuális térbe költözött. Ugyanakkor továbbra is van lehetőség személyes átvételre (Győr-Szabadhegyen). Átalakítottuk a kedvezményrendszert (nincs szükség a korábbi kártyák keresgélésére, bemutatására). Megjelentünk az Instagramon is és elkezdtünk blogolni, hogy egyes termékeket még jobban be tudjunk mutatni, hiszen nem mindig könnyű a netes vásárlás.

Természetesen van olyan is, ami viszont változatlan. Mi is az ellenőrzött minőségű, igényes játékokat igyekszünk válogatni, elsősorban természetes anyagokból: fából, gyapjúból, pamutból. Persze van néhány kivétel, ami valószínű a kreativitásának vagy a töretlen népszerűségének köszönhetően szerepel a kínálatban.

Továbbá nagy öröm számomra, hogy egyre több magyar készítő kézzel készült terméke kerül a kínálatba.

Waldorf-szülőkként szeretném népszerűsíteni az intézményekben (ovi, suli) használt eszközöket, játékokat (beleértve a zsonglőr termékeket is).

Továbbá nagy hangsúlyt kapnak a mozgásfejlesztő eszközök, valamint a művészeti kellékek, kreatív készletek.

Győrben több száz termék van raktáron, amihez akár aznap hozzájuthattok. Erre előzetes rendelés, majd telefonos egyeztetést követően van lehetőség, a győri címen csak csomagátadás van!