Szűrés
Árkategória
Gyártó
Életkor
TOP termékek
Mulungu a Facebookon
Hírlevél
Termékajánló

Kedvezményrendszer

A Mulungu webáruházban minden vásárlót megbecsülünk, és visszavárunk, ezért olyan kedvezményrendszert dolgoztunk ki, mely már az első vásárlással további kedvezményeket generál ügyfeleinknek.

 

Minden regisztrált vásárló rendelkezik egy saját pontgyűjtő számlával. Ezen a pontgyűjtő számlán minden vásárlás (szállítási költség nélkül számított) összértékének a 3% kerül jóváírásra, amit későbbi, legalább 3000 Ft értékű vásárlások során lehet felhasználni. A pontok mindig a lezárult (kiszállított / kézhez kapott) megrendelés után íródnak jóvá.

 

Pontokat nem csak vásárlással lehet gyűjteni, hanem hírlevelünkre való feliratkozással is. A feliratkozás megerősítése után a rendszer automatikusan jóváír 200 pontot!

Amennyiben Önnek van felhasználható pontegyenlege, a Szállítási és fizetési módok megadásánál a rendszer figyelmezteti erre és felajánlja a pontok beváltását. A rendelés értékének maximum 10%-a fizethető pontokkal, ezt a rendszer automatikusan számolja. A pontok nem használhatók fel a szállítási költség kiegyenlítésére. A kapott pontok érvényessége 365 nap.

Webáruház készítés