Szűrés
Árkategória
Gyártó
Életkor
TOP termékek
Mulungu a Facebookon
Hírlevél
Termékajánló

Szabadtéri játékok, kerti eszközök

Fő kategória >Szabadtéri játékok, kerti eszközök

 

A mozgásfejlődés az alapja az értelmi fejlődésnek, ezért fontos, hogy hagyjuk a gyerekeket minél többet életkoruknak megfelelően mozogni és ügyesedni.

A nagy mozgásigény kielégítésére kínálunk minden korosztály számára élvezhető játékot.

 

Kerti szerszámok, homokozó eszközök, hinták, mászókák, ugrálókötelek, frizbik, bumerángok, pattlabdák, footbagek, teke, kéztollas, papírsárkány, kardok, nyílpuskák, dugólövő, egyesúlyozók...

 
Szabadtéri játékok a Ön kertjébe is

Szabadtéri játékok a Ön kertjébe isEgy szép és rendezett kert remek része lehet otthonunknak. Kertipartikat rendezhetünk ismerőseinknek, barátainknak, kipihenhetjük a mindennapi fáradalmakat, kertimunkákat végezhetünk, amivel szépítjük kertünk, kikapcsolódunk és megfeledkezünk problémáinkról, de ezek mellett remek játszótér is lehet gyermekeinknek.

Mivel is csábíthatnánk ki könnyebben a fiatal gyerekeket a házból, mint többféle szabadtéri játékkal? Szabadtéri kerti játékok hatalmas kínálatából válogathatunk, amik remek szórakozást jelentenek a kisebb gyerekeknek, akik így folyamatosan szem előtt lehetnek, ha a kertben munkálkodik az ember, de akár egy kertiparti alkalmával is tökéletes lehet, hogy a vendégek gyerekei együtt játszanak, míg a szülők egymás társaságát élvezik. Építsen homokozót és vegyen hozzá többféle homokozó eszközt, vagy vásároljon komplett hintákat gyermekeinek! De ne feledje, hogy a gyerekek biztonsága érdekében a szabadtéri játékoknál is fontos a minőség.

Minőségi és megbízható szabadtéri játékokért forduljon hozzánk! Érdeklődjön tovább weboldalunkon termékeink felől! Egyéb kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

Webáruház készítés