Új jelszó kérése
Szűrés
Árkategória
Gyártó
Életkor
Mulungu a Facebookon
Hírlevél
Termékajánló

Termékek


LOGI-VÁR fa építőjáték
LOGI-VÁR fa építőjáték

 

LOGI-VÁR Logikai Várépítő Játék sajátossága hogy mindössze 5 alkatrész  típust tartalmaz. Az építő elemek egyszerűen egymásba illeszthetők, nincs szükség ajtó, ablak, tető és egyéb az építkezést lassító és nehézkessé tevő összekötő alkatrészre.

A kis gerendákon található bemélyedések speciális kialakításának köszönhetően az óvodás - iskolás gyerekek a legegyszerűbb építményektől (kerítés, őrtorony)  a legbonyolultabb konstrukciókig (katedrális, helikopter makett) bármilyen térbeli alakzatot összeállíthatnak. 

Natúr fajáték alkatrészeinek elmozdulását csapolás akadályozza, ezért a fakockánál jóval stabilabb, öntartó szerkezeteket készíthetnek a kis ácsmesterek. Segítség képpen minden 86 elemes egységcsomag fajáték tartalmaz egy 12 oldalas tájékoztató füzetet és  egy 2 oldalas prospektust.

 

1 garnitúra konstrukciós játékból gyerekek a fotón látható faházat, és annak többféle változatát alkothatják meg.

Kezdő készletnek, otthoni használatra javasolt mennyiség 2 csomag fajáték, ami már összetettebb építmények, áthidalások megépítését is lehetővé teszi.  

Készletek többszörözésével az építési variációk is növekednek!

 

Minden garnitúra 5 alkatrész típust tartalmazza: 12 db 26 cm, 35 db 14.5 cm, 35 db 9 cm hosszú gerenda, továbbá 2 db nagyobb és 2 db kisebb tűzfal elemet

 

Anyaga: bükk fűrészáru natúr felülettel 

 

LOGI-VÁR Logikai Várépítő Játék védjegyoltalommal és CE minősítéssel rendelkezik

EK típusvizsgálati tanúsítvány szám: C-984715

 

Hazai fejlesztésű és gyártású termék.

 

 

 

 


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
2
Adrienn
2018.12.26 23:19
Nagyszerű játék az egész család számára! Alapvetően 6 évesnek vettem, de a nagypapa is kíváncsian ült le mellé. Csak azt sajnálom, hogy nem több csomaggal vettem belőle! Szívből ajánlom!

1
Gábor
2018.01.04 21:33
Nagyszerű játék, csak a képzelet szab határt! Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. 2,5 éves tornyokat, míg a nagyobbak hidakat, erődöket építenek. Megunhatatlan :)
Webáruház készítés