Szűrés
Árkategória
Gyártó
Életkor
TOP termékek
Mulungu a Facebookon
Hírlevél
Termékajánló

Hírek

2016.11.07
Kedvezményrendszer

 

Kedves Vásárlónk!

 

Weboldalunkkal párhuzamosan kedvezményrendszerünket is megújítottuk, így jó hír, hogy már az első vásárlás után jár kedvezmény minden regisztrált vásárlónak.

 

Aki regisztrált felhasználó, az rendelkezik egy saját pontgyűjtő számlával. Ezen a pontgyűjtő számlán minden vásárlás (szállítási költség nélkül számított) összértékének a 3% kerül jóváírásra, amit későbbi, legalább 3000 Ft értékű vásárlások során lehet felhasználni. 

Pontokat nem csak vásárlással lehet gyűjteni, hanem hírlevelünkre való feliratkozással is. A feliratkozás megerősítése után a rendszer automatikusan jóváír 200 pontot!

 

Amennyiben Önnek van felhasználható pontegyenlege, a Szállítási és fizetési módok megadásánál a rendszer figyelmezteti erre és felajánlja a pontok beváltását. A rendelés értékének maximum 10%-a fizethető pontokkal, ezt a rendszer automatikusan számolja. A pontok nem használhatók fel a szállítási költség kiegyenlítésére. A kapott pontok érvényessége 365 nap.

 

FONTOS!

A korábbi Mulungu kedvezmény (5% illetve 10%) megszűnt, viszont az ebbe a csoportba tartozó vásárlóinknak egy 500 pontos nyitóegyenleggel kedveskedünk! :-)

Családi kör és BabaMamaTudakozó Klubkártyára sem vehető igénybe kedvezmény a jövőben!

 

Gyűjtse pontjait már ma!

 

Webáruház készítés