Hírek

Újdonság - Mesekönyvek és képeslapok
2019.09.02

A Kerek Esztendő kötetei mellett már a Zengőkert Kiadó mesekönyvei is megtalálhatóak nálunk, emellett pedig gyönyörű képeslapok és üdvözlőkártyák is kaphatóak.

Fontosnak érezzük, hogy gyermekeink olyan kiadványokkal találkozzanak, amik gyönyörű illusztrációkkal, igényes történetekkel bírnak.

Az olvasás szeretetét nagyon meghatározzák az első élmények, amik a könyvekhez kapcsolódnak.

A gyerekek nagy része még az iskolakezdés előtt érdeklődni kezd a betűk iránt. Leírják a nevüket, betűzik a rendszámtáblákat és felismerik a gyakran látogatott üzletek neveit. Napról-napra egyre ügyesebbek és rendkívül büszkék eme teljesítményükre, hiszen már „tudnak” olvasni.
A nyomtatott nagybetűs szavak könnyebben olvashatóak. Waldorf iskolákban tudatosan így kezdik az olvasni tanulást a diákok. Kicsit lassabban, de stressz-mentesen haladva. Az olvasás örömével ismerkedő kisgyermekek számára egyértelműen könnyebben olvasható a nyomtatott nagybetűs formátum. A sikerélmény nagyon motiváló a kicsik számára és örömmel lapoznak egy újabb fejezethez.

A Mese a Pillangógyermekekről című könyv nyomtatott nagybetűs kiadványa egy rendkívül igényesen illusztrált, kedves történetet ismertet meg az olvasókkal.

Tökéletes választás ahhoz, hogy a lelkes kis betűzők is megtapasztalhassák, hogy milyen jó dolog az olvasás!

Marie Laure Viriot mesés üdvözlőkártyái minden alkalomra remek ajándékkísérők, köszöntők.

A színek harmóniája lenyűgöző, a képek örömöt és belső nyugalmat közvetítenek.

Vissza