Új jelszó kérése
Szűrés
Árkategória
Gyártó
Életkor
Mulungu a Facebookon
Hírlevél
Termékajánló
Mulungu Blog
2017.02.24 15:37

Labirintusok, golyóvezetők, golyókergetők...

 

Amikor gyermekünk elindul, hogy felfedezze a világot, szinte mindent egyedül akar csinálni. Egyedül akar enni és inni, kezét is egyre többet és ügyesebben használja.

 

A golyóvezetők/golyókergetők a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt fejlesztő ügyességi játékok, melyek kiválóan előkészíti az írástanulást.

 

A Mulunguban széles választékát találjátok a különféle golyó labiritusoknak.

 

A legkisebbek akár már 1,5-2 éves kortól vicces képeket készíthetnek az állatfejes labirintussal vagy végigvezethetik a színes golyókat - laza csuklómozgással - a fém golyóvezetőn. Mindeközben pedig megismerkednek különböző színekkel, formákkal, mennyiségekkel. Megtanulnak koncentrálni és mivel mindkét kezet használni kell, így a "nem-domináns" kéz is ügyesedik.

 

A mágneses íráselőkészítők a legtöbb gyermek kíváncsiságát felkeltik már azáltal, hogy a fa pálca magához vonza a színes kis golyókat.

 

A klasszikus golyókergető egy igazi türelemjáték kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A fa játéktábla mozgatásával kell minden golyót a helyére juttatni.

 

Komoly koncentrációra és egy játékos társra lesz szükségünk a vízszintes labirintusnál ahhoz, hogy a golyót együtt, a zsinórok mozgatásával tudjuk vezetni.

 

Úgy érzed a fentiek Téged már nem kötnek le igazán? Vedd a kezedbe az Addictaball-t, ami nem más mint egy modern köntösbe bújtatott golyólabirintus. Az Addictaball ügyességi és logikai játék is egyszerre.

 

Webáruház készítés