Mulungu Blog

ADAMO – a legkisebbek hintája

2016.10.13 15:51

 

Az ADAMO hinták, a legtöbb hintával ellentétben, már újszülött kortól használhatók és 3 éves korig vagy 15 kg testsúlyig ajánlott. Ezek a speciális hinták egy ponton vannak felfüggesztve, így minden irányba tudnak mozogni, a rugó közbeiktatásával pedig a függőleges irányú mozgást is élvezheti a gyermek. Ez később remek fejlesztőjáték is egyben, amikor a lábával magát löki el a földtől a gyermek és hintázik egyedül, így finomítja a kicsi egyensúlyérzékét és mozgáskoordinációját, erősíti az izmait – és nem utolsó sorban levezeti a gyermek felesleges energiáit. Használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugóshintaként. Egyszerűen megunhatatlan!

 

A hintát a keményfa kereten előre fúrt lyukak segítségével két méretre lehet beállítani, tehát már az újszülött is kényelmesen fog benne elhelyezkedni. A finom ringatózás, a természetes pamut anyag ölelése az anyaméhre emlékezteti a kicsiket. Csak bababarát, természetes anyagokat használnak a gyártás során, keményfát és pamutvásznat, sőt akár biopamut anyagot is választhatunk a sok vidám és divatos összeállítás közül.

 

Már az egészen pici babát is érdemes rövidebb-hosszabb időre beletenni a hintába, hogy szokja, érezze ezt a fajta mozgást, később altatni is lehet benne, vagy el is ringatja magát. Koraszülött és hipotóniás babáknak a kezelések mellett ajánlott az ADAMO hinta, valamint hasfájás esetén segít a kicsinek megnyugodni és megkönnyebbülni. :-)

 

Jelenleg 9 féle színösszeállításban kapható az ADAMO hinta beleértve a natúr pamutot is.

 

A külön megvásárolható kampókat közvetlenül a mennyezetbe vagy ajtófélfába lehet csavarozni (betonba illetve fába való verzió létezik).

Az állványt azoknak ajánljuk, akiknek nincs lehetőségük rögzíteni a kampót (például gipszkarton mennyezetük van), vagy meg akarják őrizni a hinta mobilitását, esetleg jó idő esetén az udvaron vagy a teraszon akarják hintáztatni a gyermeket.

Rugóból is kétféle érhető el, az egyik 0-10 kg teherbírású, a másik 10-15 kg gyermekek részére használható.

Büszkék vagyunk rá, hogy az ADAMO hinta magyar termék!