Mulungu Blog

Miért jó a futóbicikli?

2016.09.20 15:52

Tanulj meg egyedül, segítség nélkül két kerékkel haladni!

Nagy divat az utóbbi években a pedál és lánc nélkül szerelt, lábbal hajtós kétkerekű járgány a kisgyermekek körében. 1,5-5 éves korosztálynak ajánlott. Remekül fejleszti az egyensúlyt, a nagymozgásokat. A gyerekek egyedül, lépésről lépésre éreznek rá, találják meg az egyensúlyi helyzetet, melyet remekül tudnak majd kamatoztatni, amikor futóbicikliről átülnek pedálos bringára. Könnyebben és sokkal gyorsabban tanulnak meg kétkerekűzni, nincs szükség támasztókerékre vagy seprűnyélre. Sőt - mi szülők - még a derékfájásnak is búcsút inthetünk ;-)

Nem mindegy milyen tulajdonságokkal is rendelkezik a kiszemelt járgány. Mennyire biztonságos a használata? Milyen minőségű alkatrészek felhasználásával készült? Hány generációt szolgál majd ki? Végül nem utolsó sorban fontos szempont a választásnál, hogy boldog tulajdonosa nap mint nap szívesen pattanjon majd nyeregbe, mert trendi a megjelenése és ergonómiai kialakításának köszönhetően kényelmes.

A BMXie futókerákpárok nyugodtan mondhatjuk, hogy kíváló minőségűek és minden igényt kielégítenek!

Tipp: Úgy kell beállítani a kormány és a nyereg magasságát, hogy a gyermek talpa folyamatos kapcsolatban legyen a talajjal, így tudja megfelelően és magabiztosan irányítani majd a biciklit.

>>> További mozgásfejlesztő eszközeinket ide kattintva tekintheted meg!