Új jelszó kérése
Szűrés
Árkategória
Gyártó
Életkor
Mulungu a Facebookon
Hírlevél
Termékajánló
Mulungu Blog
2015.10.13 09:15

Bemutatjuk a HAPE termékcsaládot

 

 

Természetes anyagokból készült, biztonságos, 100% minőségi terméket keres?

Nálunk a Mulunguban megtalálja!

 

 

Bemutatjuk a HAPE termékcsaládot

 

A német Hape egyike a világ legnagyobb fajáték gyártóinak, melynek játékai a fenntarthatóság jegyében születnek. A Hape kreatívan megtervezett, környezetbarát termékeket kínál minden korosztály számára, melyek inspirálják a gyerekeket a játékra, tanulásra, hogy megismerjék a világot, amiben élnek. Sem a kultúra, sem a nyelvi, sem a nemi különbségek nem gátolják az ösztönös, élményekben gazdag játékot.

A kiváló minőségű fából és bambuszból, vízbázisú festékkel díszített termékeken a műanyag részek is rendkívül tartósak, időtállóak, hogy generációkon keresztül örökölhető legyen.

 

A Hape bambusz vonala kihasználja a növénynek azt a speciális tulajdonságát, hogy rendkívül gyorsan megújuló, erős ugyanakkor rugalmas anyagról van szó.  

 

 

A Hape - Quadrilla fából készült golyópályái ötletes gondolkodásra inspirálják az építőt a végtelen variációjú pálya létrehozásával. Segíti a kézügyesség fejlődését, az irányok azonosítását, a forma, nagyság, szín, mennyiség differenciálását. Nagymértékben fejleszti az egymásra figyelés képességét, ezáltal a kapcsolatok harmonikusabbá válását. A problémamegoldó képesség, a koncentráció játék közben észrevétlenül fejlődik.

 

 

Fenntarthatóság, oktatás, innováció és szórakozás… egy szóval HAPE.

 

 

Válasszon a gyártó sok, szép díjnyertes terméke közül!

 

Webáruház készítés