Új jelszó kérése
Szűrés
Árkategória
Gyártó
Életkor
Mulungu a Facebookon
Hírlevél
Termékajánló
Mulungu Blog
2014.06.18 11:17

40 éve tekerjük a Rubik kockát

 

Kerek évfordulót ünnepel a világ legismertebb logikai játéka, a Rubik kocka!

 

„A találmány lényege abban van, hogy a nagy kockát alkotó 27 elem, szétszedés, tehát a nagy kocka megbontása nélkül hozhatók új helyzetbe, aminek eléréséhez, egyetlen homológ művelet: a nagy kocka bármelyik lapját alkotó kilenc kis kockának elforgatása szükséges.” Ezekkel a szavakkal írta le a szabadalmát ifjabb Rubik Ernő, melynek a „bűvös kocka” nevet adta. Eredetileg csupán 2x2x2 méretű volt és szemléltető eszköznek készült, hogy be lehessen mutatni a testek térbeli elfordulását. A színek segítettek a szemléltetésben és a felismerésben, hogy a bűvös kocka egy nagyszerű logikai játék is egyben.

 

A Mulunguban is megtaláljátok a jól ismert 3x3x3-as Rubik kockát.

 

A klasszikus változat nem forog elég gyorsan? Próbáld ki a különleges V-Cube versenykockát, mely belesimul a kézbe, továbbá anyagában festett változatuknál nem áll fenn annak a veszélye, hogy a színek lejönnek, sérülnek.

 

Kezdő vagy a logikai játékok világában, de úgy érzed nincs megoldhatatlan feladat számodra, akkor próbáld ki a Szivárvány labda-kirakót, mely remek bemelegítés a kockák világa előtt.

 

              

 

Ennél több kihívásra vágysz vagy különleges dizájnra, de nem találod az áruházban? Hívj vagy írj e-mailt és megpróbáljuk beszerezni Neked való játékot!

 

Webáruház készítés