Mulungu Blog

Bobo Car - gyerekeknek és örök ifjaknak

2017.03.20 11:29

A Bobo Car egy pedál nélküli jármű, ami ugyan gyermekeknek készült, mégis nincs olyan család, ahol anyu-apu-papa-mama ki ne próbálta volna. Az egyedi külső minden tekintetet bevonz és máris mozgásra ösztönöz. Masszív felépítésének köszöhetően nyugodtan ülhet rá felnőtt vagy akár több gyermek egyszerre, mert 120kg-ig bírja a terhelést. ;-)

Hihetetlen népszerűségét valószínű a működési elvének köszönheti.

Mint említettük nincs pedálja, úgyanis a haladáshoz sem erre, sem pedig a lábunkra nem lesz szükség. Attól lendül mozgásba, ahogy a kormányt ide-oda mozgatjuk. A meghajtóerő pedig maga a testsúlyunk.

Rengeteg fejlesztő hatása is van, mint pl. mozgás-koordináció, egyensúlyérzék vagy a térbeli tájékozódás, de ezeket felejtsük el és a játékért, a mozgás öröméért "hajtsuk".

Megfelelő talajon (akár kültéren, akár bent) használva olyan simán halad, hogy azt hinnénk ez valami varázslat ;-)

Rendelj Bobo cart (a korábbi műanyag kerék helyett) gumi kerékkel! A gumi kerekeknek köszönhetően sokkal halkabb, és kíméletesebb a padlóhoz (nem karcolja a parkettát).

2017 újdonsága pedig tovább fokozta a BoboCar nyújtotta élményt, mert megérkezett a világító kerekeken gördülő változat is!