Mulungu Blog

Strandjátékok

2017.06.12 10:13

Ötletek a kertben vagy a vízparton töltött meleg nyári napokra.

Biztosan mindenki emlékszik a klasszikus sárga gumikacsára. Kezdjük innen a vizes kalandokat, mert az annyira szerethető kis kacsacsalád a legkisebbnek remek élményt nyújt.


A Waboba vízen pattanó labdái közül kifejezetten gyerekeknek álmodták meg a Zoobers-t (a kék bálnát, a kis gömhalat és a pattogó békát).

Kezdőknek remek választás, mivel kisebb súlyának köszönhetően könnyebb elkapni.


 

Ha már hártyák nőttek az ujjaid közé, de bírod még energiával, teszteld a nagyszerűen szálló Aerobie frizbiket!

A Sprint Ring egy karika formájú frizbi, ami puha, gumiszerű anyagból készült, könnyen el lehet kapni és garantáltan nem okoz sérülést kicsiknek sem.

A Superdisc - puha gumipere miatt - fogása nagyon kellemes, és akár vízben is használhatjuk, ugyanis kíválóan úszik a vízen.

A "repülő tányérok" világában egy egészen különleges darab a Waboba Wingman szilikon frizbi, ami minden tekintetben páratlan. Biztonságos, pontos, strapabíró, egész egyszerűen lenyűgőző. Nem csak strandon vagy a kertben dobja fel a napod, hanem lakásban (suliban, irodában) is játékra csábít.


A labdák és frizbik között ugyan igazi kakukktojás, mégis kiválóan repül!

A röplabda és a tollaslabda hibridjeként is emlegetett szabadtéri játék, a kéztollas méltán népszerű a kamaszok és még a felnőttek körében is! Készülj fel a minden izomcsoportot átmozgató élményre.

 

 


Azok akik nem jutnak vízpartra, válasszák a vidám kerti locsolót, amit csak csatlakoztatni kell a kerti tömlőhöz és már indulhat is a móka!