Mulungu Blog

Aquarellum és Sablimage termékcsalád

2017.10.19 13:48

A Sentosphere kreatív és művészi készletek többek egy egyszerű játéknál. Egyedüálló élményt nyújtanak az érzékszerveinknek.

A világot érzékszerveinken keresztül ismerjük meg. Nagyon fontos lenne gyermekeink számára, hogy a különféle ingereket (látás, hallás, szaglás, tapintás, és ízelelés) megtapasztalhassák és pontosan értelmezzék. 

A SentoSphére termékcsaládokat azért fejleszették ki, hogy az öt érzékszervet felébresszék.

A Mulungu virtuális polcáról most a Sablimage és az Aquarellum jótékony hatását mutatjuk be.

Homokszórós képet (Sablimage) már óvodás korú gyermekekkel is készíthetünk. A művészi tevékenység ezen formája ügyesíti a kis kezeket, és segít a megfelelő színérzékelés kialakulásában. Az apró, selymes homokszemcsék tapintása, elsimítása során észrevétlenül fejlődik a taktilis érzékelés. A színek kiválasztásával személyiségünk, lelkivilágunk nyilvánul meg az alkotásban.

Ide kattintva találod a webáruházunkban kapható homokszórós készleteket!


 

Minden gyerek szeret festeni, valami egyedit alkotni. Igazán egyedülálló akvarell képet készíthetünk csupán néhány csepp festékkel. A festékek színe jól harmonizál egymással, szebbnél szebb árnyalatok keverhetők. A gyerekek szinte varázslatként élik meg mikor látják, hogy két színt összekeverve valami új születik. A színkeverés gondolkodásra ösztönöz és elengedhetetlen hozzá a jó képzelőerő. A részletgazdak képek nagy koncentrációt igényelnek. Az alkotás öröm, oldja a szorongást, sikerélményt ad. 

 

A SentoSphére-nél minden korosztályra gondoltak, a cseperedő művészektől kezdve egészen a felnőttekig. A készletekben mindent megtalálunk, amire a művészi tevékenység során szükségünk lesz. Használata egyszerű és praktikus (nem jár kosszal, felfordulással).

Játssz a színekkel, tedd bele a kreativitásodat!

Ide kattintva találod a webáruházunkban kapható festőkészleteket!