Mulungu Blog

Nálatok van Pókháló?

2017.02.21 15:49

 

Tudom, meglehetősen furcsán hangzik, de mi szeretnénk, ha minél több lakásban/intézményben lenne Pókháló!

Persze nem a sarokban lévőkre gondolunk, hanem a társasjátékra, ami garantáltan könnyed és önfeledt szórakozást nyújt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!

Please display images

 

Most megosztjuk saját tapasztalatainkat is, mert nálunk bizony bomba sikere van a Pókhálónak, mióta az angyalkák meghozták!

Kezdjük ott, hogy nem könnyű olyan társasjátékot találni, amivel egy 4 éves, egy 7 éves, mi magunk szülők és a nagyszülők is egyaránt jól szórakozunk.

A kétoldalas játéktábla Legyező oldala remek bemelegítés illetve választás, ha kisebbekkel játszunk. A játék nagyon gyorsan játszható, dobunk és lépünk. Persze az akciómezők és a pók egész biztosan izgalmassá teszi majd az utat a célig.

A tábla másik oldala, a Cselszövő már kicsit hosszabb és összetettebb, mert már a kártyák is színesítik és fokozzák az izgalmakat. Az egyszerűen elsajátítható szabályoknak köszönetően azonban így is hihetetlen lendülettel nyeri a játékot a kis elsősünk!

Egy biztos, soha ne bízd el magad, ha elől jársz, mert a Pókháló játék egy pillanat alatt fordulatot tud venni és akkor lesznek az utolsókból elsők!

 

 

Ismerd meg a rövid kisfilmen keresztül is és 'Légy a legelső' aki megvásárolja!