Daniela Drescher - Pippa és Pelle

Daniela Drescher - Pippa és Pelle
Daniela Drescher - Pippa és Pelle
Daniela Drescher - Pippa és Pelle
Daniela Drescher - Pippa és Pelle
2 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 87 Ft

 

Daniela Drescher szemet gyönyörködtető meseillusztrációi ez alkalommal két kis manó történetét keltik életre legújabb mesekönyvünkben, mely tökéletesen illik az apró kezekbe. Pippa és Pelle méltán lettek a világhírű festőművésznő legnépszerűbb hősei: a versikék és a megkapó képek a gyermekek kedvencévé tették a szabadban velük töltött napot.

Ez alkalommal Pippa és Pelle útitársaiként élhetnek át egy izgalmas kalandot a legkisebbek: amint a felkelő nap sugarai felébresztik őket, kosárkájukban uzsonnájukkal már indulhatnak is rejtelmekkel teli környezetük felfedezésére.

Megismerkednek az őket körülvevő természet kis lakóival, felfedezik a bokrok alól előbújó csigát, a virágok kelyhéből nektárt szürcsölő pillangót, a pöttyös katicabogarat, az énekesmadarat, és ezután a kaland után még a felkelő Holdat is barátjukként üdvözölhetik majd, amint jó éjt nekik, miután számtalan élménnyel gazdagodva hazatértek.

A könyvet rövid versikék színesítik, továbbrepítve a gyermekek szárnyaló fantáziáját a csodák megannyi felfedeznivalót rejtő világába.

Adatok
Árkategória
B) 1.000-3.000 Ft között
Gyártó
Casparus Kiadó
Életkor
Újszülött kortól
Cikkszám
215635
Hasonló termékek
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!