Ékköves dobozkészítő szett SA3251

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Ékköves dobozkészítő szett SA3251
Ékköves dobozkészítő szett SA3251
Ékköves dobozkészítő szett SA3251
Ékköves dobozkészítő szett SA3251
Ékköves dobozkészítő szett SA3251
Ékköves dobozkészítő szett SA3251
5 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 156 Ft

 

Készíts 2 db gyönyörű ékszerdobozt, kincsesdobozt vagy ajándébozot egzotikus állatokkal díszitve!

Ez a kézműves tevékenység közel áll a Pixel művészethez.  A kis toll segítségével a gyémántokat egyenként helyezzük a ragacsos vászonra. Minden négyzetnek van egy színének megfelelő betű, ezért nagyon könnyű hozzáadni a fényes színeket!

Éld át az alkotás örömét!

 

Részletek

Válaszd ki, melyik színnel dolgozol először, és vágd le a megfelelő kis zacskó sarkát. Borítsd ki a zacskóban lévő ékköveket a zöld tálcára. Húzd le a védőfóliát a rózsaszín ragasztós párnácskáról. Az írópálca végét nyomd rá a ragasztós párnára. A pálca hegyére került ragasztó segít kiszedni egy-egy strasszt a tálcáról. Ha már nem ragad a pálca hegye, nyomd rá újra a ragasztós párnára. Szedj fel egy ékkövet az írópálcával. Távolítsd el a védőborítást a vászonképről. A felvett ékkövet rakd rá a megfelelő színű illetve betűjelű négyzetre a képen. Így járj el a többi azonos színű ékkővel. 

Ismételd a lépéseket a többi színnel, míg az egész kép elkészül. Vágd le a kép széléről a fehér keretet. Húzd le a kép hátáról a fóliát. Ragaszd fel a képet a doboz fedelére, az elkészített csíkokat meg az oldalára.

Adatok
Anyaga
karton, vászon, kő
Doboz tartalma
1 írópálca, 1 ragasztós felületű párna, 1 ékkőtartó tálca, 2 kirakni való kép külön csomagolva: hozzávaló strasszok színenként válogatva az abc betűivel jelölt zacskókban, a doboz oldalát díszítő csíkok és a színes, ragasztós felületű, merevített vászonkép, 2 díszítetlen fehér kartondoboz
Fejlesztett terület
figyelem, kreativitás, türelem, szem-kéz koordináció, finommotorika, kézügyesség
Árkategória
D) 5.000-10.000 Ft között
Gyártó
SentoSphére
Életkor
8 éves kortól
Cikkszám
5699
Tömeg
650 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!