Szűrés
Árkategória
Gyártó
Életkor
TOP termékek
Mulungu a Facebookon
Hírlevél
Termékajánló
Termék részletek


Földgömb 2 az 1-ben - Föld és Csillagkép

Raktárkészlet: 1 db
Földgömb 2 az 1-ben - Föld és Csillagkép
 • Földgömb 2 az 1-ben - Föld és Csillagkép
 • Földgömb 2 az 1-ben - Föld és Csillagkép
 • Földgömb 2 az 1-ben - Föld és Csillagkép
 • Földgömb 2 az 1-ben - Föld és Csillagkép
 • Földgömb 2 az 1-ben - Föld és Csillagkép
16 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 480 Ft
Értékelés:

 

Mit tudhat egy díjnyertes Földgömb?

Nappal hagyományos Földgömbként funkcionál, este pedig szemkápráztató csillagképek ragyognak fel rajta, ugyanis beépített LED világítással és fényérzékelővel rendelkezik. Elegáns kidolgozása és kettős látképe remélhetőleg a Te "közönségdíjadat" is elnyeri!

 

 

Szimpla gömb - dupla látvány

Miért vennél 2 földgömböt, mikor megveheted ezt az egyedülálló kétfunkciós földgömböt is? A Föld-és Csillagkép Gömb külön nappali és külön éjszakai látvánnyal készült, azaz valójában 2 golyóbis egyben. Nappali fényben a 22,8 cm átmérőjű gömb az országhatárokat, óceánokat, szélességi-és hosszúsági köröket, valamint ország-és városneveket mutatja. Éjjel a világító csillagtérképen megelevenednek a csillagképek, latin és köznapi neveikkel együtt. A látványról 1: 55 900 000 arányú kicsinyítés gondoskodik, azaz ami a gömbön 1 cm, az a valóságban 559 km. Az állvány nem csak erős, de ezüstös designja tovább fokozza a gömb szoba-dekoráció jellegét.

 

Kényeztetés a szemnek és az elmének

A 2 az 1-ben Gömbnek automatikus fényérzékelője van. Ha a Földgömb be van kapcsolva és a környezetében sötét lesz, LED világításának köszönhetően varázslatos módon világító gömbbé változik megmutatva az éjszakai égbolt csillagképeit. Van azonban felülíró kapcsolója is, amivel kiiktatható az éjszakai mód, így takarékoskodhatunk az elemek élettartamával. A 2 az 1ben Földgömb kiváló eszköz a geográfusok és csillagászok ismereteinek bővítésére, de bármilyen szoba, vagy tanterem dísze is lehet.

 

Működtethető hálózati adapterrel is. A csomag nem tartalmazza az adaptert, de rendelkezik hozzá foglalattal. 4 C típusú elemmel működik, melyeket a csomag nem tartalmaz.

 

 • Átlagos értékelés
  1
  Thernné Baranyi Erika
  2019.10.22 10:55
  Nagyon szép mindkét arculata a földgömbnek, biztosan sikert fog aratni, később fogom ajándékként adni a 6 éves kislány unokámnak aki mindig a csillagos eget kémleli!
 • Átmérő
  22,8 cm
  Árkategória
  E) 10.000 Ft fölött
  Gyártó
  Brainstorm Toys
  Életkor
  8+
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  5375
  Tömeg
  900 g/db
Webáruház készítés