Ceruzahosszabbító - kétoldalas

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4,3 (3 vélemény)
5
(2)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Betti
Betti
2022.12.30
 - 14:44
Kiszállításos kézbesítéssel rendeltem a terméket, ami rendben és sérülésmentesen megérkezett mindössze néhány nap alatt. Többen írták előttem, hogy a ceruzát kissé nehéz beletenni (és kivenni) a hosszabbítóból, de a szorossága miatt tulajdonképpen a legminimálisabb "ráhúzással" is végig stabil marad a fogás, ezt pedig elég hamar ki lehet tapasztalni (csak elsőre nem kell egyből mindent beleadni, mert akkor tényleg harapófogós kihúzás lehet a vége). Megjegyzem azért, hogy mindezt "felnőtt kézzel" írom, gyermeki perspektívám nincs, felnőttként azonban nagyon is elégedett vagyok a termékkel! :)
Alexandra
Alexandra
2019.04.04
 - 07:21
Valóban picit nehéz beletenni, illetve kivenni a ceruzákat, de ellenkező esetben használat közben valószínűleg kiesnének.
Hasznos eszköz, mert a már rövidre “kopott” ceruzák is használható még, másrészt a megrövidült ceruzákat sokkal könnyebb kihegyezni.
Eszter
Eszter
2018.10.30
 - 13:32
Kicsit nehezen tudjuk a ceruzát belehelyezni, a hétéves fiam azt mondja, nehéz...viszont tetszik, hogy vastagabb ceruza is belehelyezhető. Lehet később fog jó szolgálatot tenni.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: