Hírek

Vásárlási kisokos
2020.11.20

Néhány prkatikus információt szeretnénk megosztani Veletek, hogy még átláthatóbb és kiszámíthatóbb legyen a vásárlási folyamat.

Sok-sok termék van raktáron, de mivel a helyünk kapcitása véges, így vannak termékek, melyek rendelhetők.

Mondom először is hol látható, hogy miből van raktáron (és mennyi).

Válassz ki egy terméket és a kép bal felső sarkában kell látnod, hogy RAKTÁRON. Húzd oda az egeret és lenyílik a részletekkel.

Többre volna szükséged? Olyan  játékot néztél ki, amiből nincs raktáron, nem látható a RAKTÁRON felirat, de kosárba tehető? Nyugodtan rendeld meg, beszerezzük!

Minden esetben a rendelés leadását követően kaptok egy automatikus üzenetet, hogy a rendszer befogadta a rendelést. Miután mi feldolgoztuk, küldünk egy visszaigazoló e-mailt, amiben tételesen átnézzük a termékeket és visszajelzünk, hogy kb. mennyi idő alatt tudjuk teljesíteni a beszerzést. Ha már 1-2 munkanap eltelt és még nem kaptál ilyen üzit, mindenképp nézd meg a SPAM/levélszemét mappát!

Az árubeszerzés folyamatos, ennek köszönhetően az esetek többségében rövid idő alatt be tudjuk szerezni a termékeket (amennyiben elérhető a nagykerben).

Vannak termékek, ahol árat látni, de kosár nincs vagy pont az árát nem látni, de érdeklődhetsz. Ezek a termékek átmeneti készlethiány miatt nem kaphatók. Az árára felesleges érdeklődni, hisz nincs belőle. A várható beérkezésről tudunk esetleg tájékozatni ebben az esetben.

 

Keressetek bátran e-mailen a mulungu[kukac]mulungu.hu címen vagy telefonon +36306809559!

 

Vissza