Hírek

Fontos információk Quadrilla golyópálya rendeléséhez 2021
2021.10.11
Jó hírünk van! Már csak néhány hét és megérkeznek a régóta várt Hape Quadrilla golyópályák.
A nagy érdeklődésre való tekintettel, már rögzítjük a rendeléseket az alábbi feltételekkel.
.
Csak előre utalásos fizetéssel adható le rendelés, viszont MOST még NEM KELL UTALNI!!! Amint saját raktáron lesznek a készletek, küldjük a díjbekérőt és az alapján lehet majd utalást indítani. Így amit kifizetsz, biztosan meg is fogod kapni, hiszen mi csak arról állítunk ki díjbekérőt, amit be is csomagoltunk és el is tudunk küldeni.
.
Szállítás november második felében várható. Csak GLS futárral, házhoz vagy CsomagPontra kérhető. Foxpost automata nem választható a legtöbb készlet mérete miatt és mivel időgaranciát nem vállanak a szállításra (mi viszont szeretnénk, ha mindenki kézhez kapná minél előbb a várva várt játékot).
.
Választható készletek azok, melyek láthatók a weboldalon. Nem lesz már új feltöltés, ezekből érkezik csak. Hiába látsz másik weboldalon másik készleteket, azok régiek, sajnos megszűntek. (Race to the finish, Cliffhanger, Castle escape, Xcellerator, Super spirals, The ultimate)
.
Jó hír, hogy a készletek árát nem emeltük, a szállítás 30.000 Ft felett ingyenes!
.
Ne halogasd a rendelést, mert minden évben néhány hét alatt elkapkodják a készletet azok a tudatos vásárlók, akik már tavaly óta erre a pillanatra várnak! ;-)
.
.
.
.
Vissza