Új jelszó kérése
Szűrés
Árkategória
Gyártó
Életkor
Mulungu a Facebookon
Hírlevél
Termékajánló
Mulungu Blog
2017.06.12 10:13

Vizezős játékok

 

Mit vigyünk magunkkal a vízpartra?

 

A Waboba vízen pattanó labdái közül kifejezetten gyerekeknek álmodták meg a Zoobers-t (a kék bálnát, a kis gömhalat és a pattogó békát).

 

Kezdőknek remek választás a Surf, melyet kisebb súlyának köszönhetően könnyebb elkapni. Ennek legújabb, foszforeszkálós modelljével pedig sötétedés után is folytatódhat a játék.

Aki nagyobb méretű, lassan repülő változatot keres, ami akár bel- és szabadtéri medencés játékokhoz is jó, annak tökéletes

választás a Big Kahuna, ami egyben a Waboba legnagyobb modellje is vagy a Tropical Kahuna, ami külsejének köszönhetően egy igazán hangulatos nyári modell!

 

Tudtad, hogy már vizi pattlabdából is van színváltós? A legújabb Waboba labda, a Sol amellett, hogy pattan a vízen, a színét is megváltoztatja a napon!


Ha már hártyák nőttek az ujjaid közé, de bírod még energiával, teszteld a nagyszerűen szálló Aerobie frizbiket!

A Squidgie Disc egy puha, gumiszerű anyagból készült, könnyen el lehet kapni és garantáltan nem okoz sérülést kicsiknek sem.

A Superdisc és a Superdisc Ultra - puha gumipere miatt - fogása nagyon kellemes, és akár vízben is használhatjuk, ugyanis kíválóan úszik a vízen.


A labdák és frizbik között ugyan igazi kakukktojás, a Waboba Flyer, mégis kiválóan repül!


Végezetül a legkisebbekről se feledkezhetünk meg. Nekik ajánljuk a Bilibo MINI változatát, ami egyszerűen nagyszerű, ugyanis bármire használható. Vizezhetünk vagy homokozhatunk vele. Lehet kishajó vagy épp mobiltelefon ;-) De van aki a fagyikelyhet is ebbe kéri!


Azok akik pedig nem jutnak vízpartra, válasszák a kerti locsolók egyikét, amit csak csatlakoztatni kell a kerti tömlőhöz és már indulhat is a móka!

Webáruház készítés