Szűrés
Árkategória
Gyártó
Életkor
TOP termékek
Mulungu a Facebookon
Hírlevél
Termékajánló
Mulungu Blog
2019.04.09 13:06

Játékgyártók - Plan Toys

 

Eltökélt szándékunk, hogy bemutatjuk az átalunk forgalmazott márkákat, mert úgy tapasztaljuk, hogy laikusként nem könnyű a monitor mögött ülve játékot választani.

Az unalmas gyártói leírásokat hanyagolnánk, hiszen azt mindenki "kiguglizhatja" az internetről és attól még nem ismerjük meg jobban a termékeket sem.

 

 

A témához az ihletet a Plan Toys adta, mert ezek a játékok nem feltétlen tartoznak az olcsó kategóriába, ezért sokan el sem jutnak a termékek leírásáig és a bemutató videókig (pedig sokhoz van ;-)).

Egészen különleges darabokról van szó. Elnézve a játékokat mondhatnám megérint a látvány. Azok a szerencsések, akik egy-egy vásár alkalmával találkoztak már velünk és a Plan Toys termékekekkel, egytől egyig kézbe vették, megtapogatták az adott játékot, mert úgy gondolták érezniük is kell, nem elég a látvány. Nem hiába, hiszen az anyaga nem más mint újrahasznosított kaucsuk fa (maximálisan környezetbarát és gyerekbarát anyag), ami egészen más érzést kelt az emberben mikor megtapintja, mint egy klasszikus fajáték. A taktilis észlelés során nem csak a felszín kiváló minőségét érezhetjük, hanem a súlyát és a tökéletes formai kidolgozottságát is. Ahhoz persze, hogy eddig eljussunk, elengedhetetlen a megnyerő külső is, ami bevonzza a tekintetet. Nyugodtan mondhatjuk, a cég erre sem panaszkodhat, hiszen rengeteg világszínvonalú díjat zsebeltek már be a kreativitásnak és design-nak köszönhetően.

Ha már díjak, akkor mindjárt be is mutatjuk a robot építő játékot, melyet kifejezetten spektrumzavaros (például autista) gyerekek igényeihez tervezek meg és nyert Good Design díjat. A robot az érzelmek kifejezésére nyújt segítséget elsődlegesen, mindemellett fejleszti a motorikus készségeket is.

Jó hír, hogy egyik játékuk sem világít, zenél vagy ad ki hangot (hacsak nem erre hivatott, mint például a kerti harangjáték), mégis van bennük valami. Vegyük például a hatósági szervek járműveit :-) A tökéletesen kis kezekbe simuló mentőautóban haladás közben forog a villógó és a járművezető is. A helikopter propellerjei is beindulnak, amint a gurulóútra tér.

Digitális világunkban kihagyhatatlannak éreztük, hogy a polcra kerüljön a mobiltelefon és a fényképezőgép. A különleges lencsének és a forgatható objektívnek köszönhetően egy izgalmas világ tárul a gyerekek elé.

Azoknak, akik cikinek tartják, hogy szerszámos készletet vegyenek a kislányuknak, szuper megoldás a diótörő csavar. Különböző ötletes formákat hozhatunk ki belőle, ahogy csavargatjuk, tekergetjük, rakosgatjuk.

Nincs olyan kisgyerek, aki ne szeretne pörgettyűvel játszani. Igazán mutatós (lányos és fiús) típust kínál erre a Plan Toys kisgyermekeknek.

Összegzés képpen elmondható, hogy a termékek egyediek, mókásak és ami a legfontosabb, biztonságosak.

 

Vásárolj tudatosan fajátékot, válaszd a Plan Toys termékeit!

Nézd meg a teljes kínálatot!

Webáruház készítés